logo

Bushcraftportal.cz

Jak otevřít konzervu nožem???

20.12.2012 / Kategorie: Nezařazené, Potrava, Přežití, dovednosti, Tipy, návody / Napsal: / Komentáře: 4

Video pro ty, kteří zapomínají nože s otvírákem na konzervy.

4 komentářů

  1. technick
    dne 18.5.2014 v 15.30

    To že holí ti nevěřím 🙂 Jednou jsem to musel taky udělat, na konzervy vozím švýcarák a jeho otvírákem mi konzervu nešlo otevřít. Kluci mi pak vysvětlili, že švýcarský nůž není na české konzervy, že to je jasný 🙂

    Zvládla to ta malá čepelka na švýcaru (její tloušťka je 1mm a délka 3-4cm ostří) a od tý doby maká na podobných úkolech stále (neprasím si zbytečně kvalitní nože :-))

  2. Fosgen72
    dne 19.5.2014 v 5.16

    Švýcarským nožem musíš umět konzervu otevřít.Většinou se otvírá do protisměru.To švýcarák neumí otevřít českou konzervu je blbost.Otvírám je už několik let normálně.
    K tomu videu,proč by nemohl holit?Když je nůž z dobrého materiálu,tak není problém.Konzerva je bláto.

  3. Kraken
    dne 19.5.2014 v 14.14

    Ahoj, že nůž stále holí je stará hláška. vtip. 🙂
    samozřejmě se dá na konzervě nůž zničit, jde o to použít cca 3cm ostří…víc netřeba. Nepáčit a bude vše ok.


Zanechat komentář