Video pro ty, kteří zapomínají nože s otvírákem na konzervy.
Warning: Use of undefined constant style - assumed 'style' (this will throw an Error in a future version of PHP) in D:\Sites\web_8509840000305886941292941\www\wp-content\themes\bushcraftportal_responsive\single.php on line 41 Napsal:Kraken666 O autorovi: Jmenuji se Tomáš Krákora alias Kraken.
Narodil jsem se v Plzni a od mala mne to táhlo ven.
Brzo jsem zjistil že mi pionýrská organizace nemůže nabídnout nic po čem toužím.
Učil jsem se od starých trempů, a všeobecně od starší generace.
Hodně jsem četl a skládal dohromady střípky informací.
V červenci 1994 jsem nastoupil k 1.Praporu hloubkového průzkumu ve Zbiroze.
Pobyt u této jednotky mne ... celý profil »
To že holí ti nevěřím 🙂 Jednou jsem to musel taky udělat, na konzervy vozím švýcarák a jeho otvírákem mi konzervu nešlo otevřít. Kluci mi pak vysvětlili, že švýcarský nůž není na české konzervy, že to je jasný 🙂
Zvládla to ta malá čepelka na švýcaru (její tloušťka je 1mm a délka 3-4cm ostří) a od tý doby maká na podobných úkolech stále (neprasím si zbytečně kvalitní nože :-))
Švýcarským nožem musíš umět konzervu otevřít.Většinou se otvírá do protisměru.To švýcarák neumí otevřít českou konzervu je blbost.Otvírám je už několik let normálně.
K tomu videu,proč by nemohl holit?Když je nůž z dobrého materiálu,tak není problém.Konzerva je bláto.
Ahoj, že nůž stále holí je stará hláška. vtip. 🙂
samozřejmě se dá na konzervě nůž zničit, jde o to použít cca 3cm ostří…víc netřeba. Nepáčit a bude vše ok.
Dnes se podíváme zpátky do minulosti na retro stolní vařič na líh. Ano, stolní vařič, který pokud si dobře pamatuji, používala moje babička. Ale také …
V minulých článcích jsme si popsali a vysvětlili úskalí zimního bushcraftu. Díky včasné kontrole a impregnaci vybavení, zodpovědnému naplánovaní trasy a správnému výběru místa pro postavení bivaku už nezbývá než přejít od slov k činům a vyrazit vstříc dobrodružství.
dne 20.12.2012 v 16.28
jj, pěkné.
dne 18.5.2014 v 15.30
To že holí ti nevěřím 🙂 Jednou jsem to musel taky udělat, na konzervy vozím švýcarák a jeho otvírákem mi konzervu nešlo otevřít. Kluci mi pak vysvětlili, že švýcarský nůž není na české konzervy, že to je jasný 🙂
Zvládla to ta malá čepelka na švýcaru (její tloušťka je 1mm a délka 3-4cm ostří) a od tý doby maká na podobných úkolech stále (neprasím si zbytečně kvalitní nože :-))
dne 19.5.2014 v 5.16
Švýcarským nožem musíš umět konzervu otevřít.Většinou se otvírá do protisměru.To švýcarák neumí otevřít českou konzervu je blbost.Otvírám je už několik let normálně.
K tomu videu,proč by nemohl holit?Když je nůž z dobrého materiálu,tak není problém.Konzerva je bláto.
dne 19.5.2014 v 14.14
Ahoj, že nůž stále holí je stará hláška. vtip. 🙂
samozřejmě se dá na konzervě nůž zničit, jde o to použít cca 3cm ostří…víc netřeba. Nepáčit a bude vše ok.