Projekt www.bushcraftportal.cz vznik jako informační web o věcech které jsou vyzkoušené a které fungují. Možná by bylo fajn si přečíst o věcech, které neprošly a proč. Ale těch testovaných věcí je tolik, že by to bylo velice nepřehledné.

IMG_4773

Proto jsme se rozhodli, že zde bude jen vybavení, které projde.

DSC04117.JPG

DSC06599

Máme rádi kvalitní věci, které vydrží, dobré zboží a zajeté značky. Některé věci však zkoušíme poprvé. Některé mile překvapí, jiné však nemile zklamou.

Kolikrát mne zkoušená věc tak naštve, že vůbec nemám chut’ o ní mluvit ani psát.

IMG_6270

DSC08889 DSC08890.JPG DSC08898.JPG

Jak už jsem říkal, někdy si naběhneme a pak se nestačíme divit, co to přijde.

Například Thom testoval hořlavý gel, který skoro nešel zapálit.

Já testoval zápalky, které se lámaly a drolily se hlavičky. Nebo plachtu, které se vytrhlo oko hned po vybalení. Zavírací pilku, kde nefungovala pojistka a málem mi ucvakla prst.

Nůž s výměnným ostřím, mimochodem ten nůž jsem dodnes nepochopil, k čemu slouží.

DSC09893

DSC09896

DSC09895

Nebo lihový vařič, kde bylo v návodu napsáno, že se v něm dá přenášet palivo. Celý batoh byl od lihu, protože to teklo. Zkusil jsem i druhý vařič a ten tekl také. Ale ne pod víčkem, ale uprostřed, kde se spojuje spodní a vrchní díl. Také jsem si užil s fleecovou mikinou, které se rozpadl zip po dvou dnech nošení.

IMG_5594

IMG_6673

IMG_6677

Nebo batoh, o obsahu 20 litrů, jehož přezka na nosném popruhu unesla tak 3kg a rozepínala se. 🙂

Také byl výborný „antirepelent“, který zřejmě přitahoval všechen obtížný hmyz v okolí.

A to ani nemluvím o impregnaci na obuv, která sice malinko fungovala proti vlhkosti, ale strašně páchla a boty i po půl roce po nastříkání smrdí i na deset metrů.

A takhle bych mohl pokračovat dál☺

 

Takže abych nezdržoval sebe a ani Vás, takové vybavení, které je totálně k ničemu, okamžitě letí do koše.

Ano, né vždy je vybavení stoprocentní. Vždy se něco najde, ale snažíme se ukazovat co možná nejlepší vybavení. A šuntama se moc nezabývat.

DSC06849

DSC06867

DSC06833

DSC06834

IMG_4766

Tenhle článek vzniknul pro mého rejpavého kamaráda Milana 🙂

bushcraftshop_button

Sdílet

3 komentářů

  1. Noo…tak ja si myslím že negatívna reklama je dôležitejšia ako tá pozitívna ! Lebo ked sa nikde o tých šmejdoch nepíše- tak sú to vlastne kvalitné výrobky na ktoré sa nik nesťažuje 😛

  2. Jarda Eichinger 13.3.2016 v 8.07

    Ahoj
    Píšu spíše skrze recenzi která teprve vzniká.Chtěl bych se už předem zeptat pokud je už na co jaký je tvůj pohled na batohy Karimor.Možná předčasně
    ,ale přeci jenom dík JE.

  3. Vnimam negativni recenze velmi pozitivne. A uz kvuli vyvarovani se vami zmineneho nalitnuti, tak i z duvodu nedostatku informaci o urcitych produktech. Taktez web spojeny s eshopem, ktery jen vsechno chvali vypada mene duveryhodne, nez v pripade rezencovani spatnych produktu. (ktere asi radeji nebude nasledne prodavat:-))

Zanechat komentář