Dnes bychom vám rádi představili jednoho z kolegů, který je součásti Bushcraftshopu již více než 8 let. Nebude určitě zajímavostí, že se jmenuje stejně jako většina našeho týmu, tedy Tomáš.

Dříve byl spíše v pozadí celého bushcraft dění nicméně s přibývajícími zkušenostmi vás v posledním roce obšťastňuje také na sociálních sítí jako hlavní tvář našeho IG kanálu.

Právě tvorba obsahu a aktualit s dění v naší firmě je teď právě v jeho rukách. Pokud nesledujete náš IG kanál, měli byste to určitě změnit, mrkněte na něj ZDE. Dostanete se tak k aktualitám, novinkám, tipům a různým vychytávkám ještě dříve než novinky dostane do rukou Kraken.

Čas na samotné představení Tomáše alias „Kaplíka“

Začátky – Mé jméno je Tomáš Kapl. Narodil jsem se v roce 1991 v Šumperku.
Když zavzpomínám, tak k mým prvním krokům do přírody sem se dostal díky tátovi. Často jsme podnikali různé výpravy spolu s mými sourozenci. S bratry jsem stanoval v přírodě a v lese jsme si hráli na vojáky.

To bylo asi mé prvotní seznámení s přírodou a tehdy jsem ani netušil, že k přírodě budu mít ještě blíž.

  • obr.1 tábor Černý potok při přípravě dřeva
  • obr.2 při obchůzce Rychlebských hor
  • obr.3 pod skalou v Brdech 

Krůček do Bushcraftshopu
Mé pracovní začátky vedli přes Obráběče kovů až po Technologa výroby a už v té době jsem znal Tomáše Bösera a Tomáše Jurku jako vzdálené přátelé kteří tou dobou založili právě Bushcraftshop.

Kolem roku 2016 mě oslovil Tomáš Böser, že by potřeboval vypomoct při výrobě prvních produktů JuBö jako byl podpalovač, křesadla a v neposlední řadě jeho nože. Na nabídku jsem kývnul a brigádně klukům vypomáhal na Šumperské dílně.

Nějaká doba uplynula a já se stal plnohodnotným členem týmu v Bushcraftshopu.
Pokračoval jsem dál výrobou JuBö produktů jako jsou takřka všechny výrobky z kůže ( opasky, klíčenky, oplety, obtahovací prkénka aj. ) Stal jsem “ pravou rukou “ Tomáše Bösera a pomáhal mu s výrobou jeho nožů. Prošel jsem si takřka celou strukturou firmy.

Ať už jsem balil vaše objednávky, naskladňoval zboží, tvořil popisky na eshop, fotil produktové fotografie, vypomáhal při přípravě na šicí dílnu. Několikrát jste mě mohli potkat na prodejně v Šumperku, na výstavách jak v Praze, tak v Příbrami. Vlastně by se dalo říci, že pokud se něco dělo, tak jsem byl u toho!

  • jak se snažím stát u bucharu
  • jak se snažím stát u lisu
  • na Pradědu

Současnost
V tuto chvíli se nadále věnuji všem činnostem které jste si mohli přečíst výše.
V roce 2023 vznikl nápad na založení našeho Instagramového kanálu a tím vám blíže přiblížit dění z naší firmy. Ukázat vám zákulisí naší šicí dílny, kde vznikají naše JuBö výrobky, jak to vypadá na prodejně či v expedici, v kancelářích, na našich toulkách a výstavách. Ale především vám ukázat ( nejen ) novinky, které né zrovna všechny se dostanou ke Krakenovi na test.

V době kdy píši tento článek se taktéž chystám seznámit s další “pozicí”. Budu se starat o naše velkoobchodní zákazníky se značkami, které výhradně zastupujeme. V tuto chvíli jsem tedy součástí Bushcraft rodiny osmým rokem.

Za těch osm let jsem s klukama strávil nespočet nocí venku a moje láska k přírodě se prohloubila a já chtěl zkusit, jaké je to jít přírodou bez batohu co má měně jak 20 Kg 😀

Proto jsem okusil trailové ( pěší / běžecké ) závody a postupně jsem urazil vzdálenosti od 50 do 100 Km. Ale nebojte, výchova z Bushcraftshopu ve mě zanechala stopu a i když se ostatní závodníci snaží mít co nejlehčí výbavu, tak v mé výbavě nikdy nechybí nůž, nebo třeba 500 g powerbanka 😀

  • zákulisí natáčení
  • na výstavě v Praze
  • úspěšně zdolána Beskydská sedmička

Budu moc rád za Vaši podporu a sledování na našem IG profilu bushcraftshop_cz, který najdete ZDE. Také budeme moc rádi když nás označíte ve svých příspěvcích ať už s vybavením od nás nebo nebo bez!

@bushcraftshop_cz
#bushcraftshop_cz

Díky za pozornost, Kaploš…

Tady ještě pár ukázek z našeho profilu:

Sdílet

Zanechat komentář