logo

Bushcraftportal.cz

MO Jerky – nejen sušené maso

18.05.2023 / Kategorie: Potrava, Přežití, dovednosti, Přírodní / Napsal: / Komentáře: 0

Za ty roky, co se toulám světem, mně už prošla rukama celá řada sušeného masa od různých výrobců. 

No teda, né rukama, ale pusou a žaludkem. …

Číst celé »

Domácí sušené maso – různé způsoby

24.03.2021 / Kategorie: Potrava, Přežití, dovednosti, Příroda, Zvířata / Napsal: / Komentáře: 8

Jednou za čas se hecnu a udělám si klasické sušené maso, tedy jerky. Poslední dobou ale celá rodina ujíždíme na jiném způsobu sušení, a podle …

Číst celé »

Biltong sušené maso

7.03.2016 / Kategorie: KPZ, Potrava, Zvířata / Napsal: / Komentáře: 0

Sušené maso jsem poprvé ochutnal v roce 1996 když si kamarád přivezl z USA Beef Jerky. Do té doby jsem o sušeném mase jen četl. Už si nepamatuji co to bylo za maso, ale dalo se žvýkat celé hodiny. 🙂 Bylo tuhé a málo ochucené.

Číst celé »