Tentokrát jsem vyrazil s jasným cílem, udělám si salát z „buku“. Na dochucení jsem si vzal i sůl, pepř a olej. V bukovém háji jsem
Zima je pro přírodního jedlíka špatná. Lov je zakázaný a sběr je velmi omezený. Snažím se i v zimě trénovat a dnes jsem si řekl,
V dnešním článku si dáme jarní bombu. Na břehu řek můžete najít různé rostlinky, které se dají použít k jídlu. Dnes jsem si nevzal vařič
Ghí, Butterschmalz neboli přepuštěné máslo. Znala ho už Magdalena Dobromila Rettigová a v dnešním článku si ukážeme jeho výrobu a použití v táborové kuchyni. Co
Proč nakládat česnek, když ho můžu mít zavěšený v kůlně nebo na půdě? To je velmi častá odpověď. Ale když půdu ani kůlnu nemáte, tak už moc možností nezbývá.