To že holí ti nevěřím 🙂 Jednou jsem to musel taky udělat, na konzervy vozím švýcarák a jeho otvírákem mi konzervu nešlo otevřít. Kluci mi pak vysvětlili, že švýcarský nůž není na české konzervy, že to je jasný 🙂
Zvládla to ta malá čepelka na švýcaru (její tloušťka je 1mm a délka 3-4cm ostří) a od tý doby maká na podobných úkolech stále (neprasím si zbytečně kvalitní nože :-))
Švýcarským nožem musíš umět konzervu otevřít.Většinou se otvírá do protisměru.To švýcarák neumí otevřít českou konzervu je blbost.Otvírám je už několik let normálně.
K tomu videu,proč by nemohl holit?Když je nůž z dobrého materiálu,tak není problém.Konzerva je bláto.
Ahoj, že nůž stále holí je stará hláška. vtip. 🙂
samozřejmě se dá na konzervě nůž zničit, jde o to použít cca 3cm ostří…víc netřeba. Nepáčit a bude vše ok.
jj, pěkné.
To že holí ti nevěřím 🙂 Jednou jsem to musel taky udělat, na konzervy vozím švýcarák a jeho otvírákem mi konzervu nešlo otevřít. Kluci mi pak vysvětlili, že švýcarský nůž není na české konzervy, že to je jasný 🙂
Zvládla to ta malá čepelka na švýcaru (její tloušťka je 1mm a délka 3-4cm ostří) a od tý doby maká na podobných úkolech stále (neprasím si zbytečně kvalitní nože :-))
Švýcarským nožem musíš umět konzervu otevřít.Většinou se otvírá do protisměru.To švýcarák neumí otevřít českou konzervu je blbost.Otvírám je už několik let normálně.
K tomu videu,proč by nemohl holit?Když je nůž z dobrého materiálu,tak není problém.Konzerva je bláto.
Ahoj, že nůž stále holí je stará hláška. vtip. 🙂
samozřejmě se dá na konzervě nůž zničit, jde o to použít cca 3cm ostří…víc netřeba. Nepáčit a bude vše ok.