Leží Vám ve skříni o 3 čísla větší vlněný svetr po tátovi, nebo se Vám naopak sešly dva stejné batohy a vy nevíte co s nimi. Od teď můžete Vaše skříně vyčistit a některé z Vašich pokladů prodat nebo vyměnit. Spustili jsme projekt BUSHCRAFT bazar, neboli inzerci zdarma pro použité nebo se nehodící vybavení do přírody.

Užij-si-to-v-přírodě-s-BUSHCRAFTportal

JAK TO FUNGUJE ???

Jednoduše, na našich stránkách, respektive v jejich pravé horní části najdete tlačítko BUSHCRAFT shop a pod ním „nové“ tlačítko BUSHCRAFT bazar. Po kliknutí na něj se Vám rozbalí nabídka bazaru a jeho jednotlivé kategorie, rozdělené následovně:

Bazar   BushcraftPortal.cz

Vložení inzerátu – jak na to

Pokud tedy budete chtít něco prodat, vyměnit, nebo naopak něco akutně sháníte a jste za to ochotni vysolit výplatu manželky i svou vlastní, pak stačí klepnout na + VLOŽIT INZERÁT čímž se dostanete do jednoduchého a intuitivního prostředí zadání Vašeho inzerátu.

Kromě nadpisu inzerátu, vložíte kategorii, popis, cenu, kontaktní email, případně až 5 fotografií a inzerát odešlete ke schválení. Každý inzerát bude zkontrolován, a protože pravidla jsou v tomto případě pro to, aby nebyl v bazaru bordel, následně pak do 24 hodin inzerát schválíme a zveřejníme. Pokud se o nějakou tu nulu upíšete nebo objevíte do očí bijící „hrubici“ ve svém jinak dokonalém psaném projevu, můžete inzerát editovat a jeho znění případně upravit nebo doplnit. V jednom inzerátu vždy inzerujte jednu konkrétní věc.

Vložit inzerát   BushcraftPortal.cz

Inzerát se bude na BUSHCRAFT bazaru objevovat po dobu 60ti dní, pokud nedojde k dřívějšímu obchodu mezi kupujícím a prodávajícím a tedy smazáním inzerátu z jeho strany. I když bychom měli rádi vše pod kontrolou, nemůžeme zodpovídat za uskutečnění obchodu, proto se vždy domluvte s druhou stranou na předání, poslání zboží, platebních podmínkách apod., věříme že se kolem nás pohybují féroví lidé. S lumpy, kteří se budou snažit někoho podvést ihned zatočíme a jeho účet i IP adresu osadíme tzv. banánem 🙂

Pravidla a formality

Abychom Vám tu jen nevyhrožovali uvádíme také základní podmínky inzerce, se kterými budete chtě nechtě muset souhlasit před tím, než Váš inzerát zveřejníme, takže tady jsou:

PRAVIDLA PRO BUSHCRAFT BAZAR

1. Inzerce na Bushcraftportal.cz není určena ke komerčním účelům. Není možné zde prodávat větší počet stejného zboží! V tomto případě nás kontaktujte a my Vám rádi zašleme nabídku inzerce.
2. V nadpisu musí být uveden přesný název prodávaného zboží a nesmí obsahovat zbytečné slova jako “PRODEJ“ , “KOUPĚ“ , “NABÍZÍM“ ATD.
3. V inzerátu musí být uvedena prodejní cena, důvod prodeje (nesedí velikost, nevhodný dar, kupuji nový model, atd.)
4. Uvést zda je zboží v záruce ANO/NE , účtenka ANO/NE
5. Provozovatel Bushcraftportal.cz si vyhrazuje právo odstranit jakýkoliv inzerát a to bez uvedení důvodů.
6. V každém inzerátu musí být jako přílohy vloženy aktuální fotografie nabízeného zboží, nestačí odkaz na e-shop a to ani u nově nabízeného zboží.
7. Pokud dojde k uskutečnění obchodu a prodeji, koupi, výměně zboží musí zadavatel svůj inzerát odstranit.
8. V inzerátu je možný prodej jen jednoho druhu zboží, výjimka je v případě produktů skládajícího se z více dílů (kusů)
9. Provozovatel Bushcraftportal.cz nenese žádnou odpovědnost za dokončení obchodu mezi stranou prodávajícího a kupujícího. Podmínky obchodu si dohodnou obě strany bez účasti provozovatele Bushcraftportal.cz, který je pouze zprostředkovatelem obchodní platformy v podobě BUSHCRAFT bazaru.

OBECNÉ INFORMACE:

-systém inzerát automaticky odstraní 60 dní po jeho založení
-porušení pravidel inzerce je důvodem zablokování přístupu na Bushcraftportal.cz (Bazar)
-každý inzerát prochází schvalováním, schválení probíhá během 24 hodin, pokud je inzerát v rozporu s pravidly inzerce nebude schválen a tudíž se neobjeví v nabídce

To je tak ve zkratce asi vše, pokud narazíte na nějaký problém při zadávání inzerátů, nebo budete mít jakýkoliv dotaz, kontaktujte nás na emailu info@bushcraftshop.cz, nebo pište do komentářů pod tento článek.

Přejeme Vám příjemné objevování, prodej a vyměnování bushcraftových pokladů 🙂

T.

 

Sdílet

Zanechat komentář

Bushcraftshop.cz