Plán byl jednoduchý, materiál nejlépe plátno, minimum kapes a ne moc velké rozměry. Čím větší brašna, tím víc do toho nacpete zbytečností.

Volba padla na voskované plátno, které jsme si dost oblíbili.

Je mechanicky odolné, voděodolné a v kombinaci s pogumovanýma zipy chrání přenášené věci.

V zadní části je systém molle na pohodlné připevnění tašky na bok batohu. Také si můžete brašnu připnout na opasek, nebo držet jen v ruce za masivní ucho. Díky dvěma D kroužkům a popruhu můžete nosit tašku jen tak přes rameno.

Přední kapsa je malinká, maximálně na kapesníčky, firesteel, kartu nebo drobáky.

Hlavní kapsa pojme podstatně víc věcí. Velkou zrcadlovku tam nacpete, ale nezavřete, menší foťák nebo dalekohled ale ano. Nebo může taška pojmout například litrovou US lahev a pár oplatek. I dvě piva a pytlík oříšků se do ní vejde. Pokud potřebuju přenést velké nebo malé železo – zbraň, tak i to se do brašny vejde. Menší železo velikost Glocku 30 se vejde v klidu, a bude i místo na svítilnu a náhradní zásobník. Není to žádná taktická brašna, takže je tam zbraň na volno, ale v nouzi je to dobré.

Jinak samozřejmě dokumenty, zápisník, ba i knížku menších rozměrů do brašny nacpete.

 

Je malá, a to byl právě účel. Jak říkám, není to žádná pozornost budící tacticool brašna.

Hodí se jak do města, tak i do lesa. Myslím, že ani v jednom prostředí nebude dělat ostudu.

Uvnitř tašky jsou našité přihrádky a gumová pružidla. Tam si můžete zastrkat přenášené drobnosti, ať to po tašce nelítá.

V tomto stylu plánujeme ještě víc produktů, menší i větší batůžky a brašny. Tohle je jen první vlaštovka. 

Hezký den přeje Kraken

Sdílet

1 komentář

  1. Líbí se mi, ale jak jsem psal na YT, chybí mi jen dvojitý zip, aby se taška dala otevřít třeba shora a nehrozilo, že mi něco vypadne. Ale je to zjevně nová řada produktů a pracuje se na tom, tak chvíli počkám. 🙂

Zanechat komentář