Před šesti lety vznikl evolucí batohu Zálesák tenhle batoh jménem Warrior.

Napřed se vyráběl v černé a zelené barvě a pak i ve vz. 95, o dalších barvám se neuvažovalo. Až do té doby, než nám přijela dodávka plná rolí barvy Coyote. Tak holt jo, bude Warrior kojotovej. 🙂

První varianta byla celá kojotová, ale ty popruhy měly jiný odstín, a tak se udělala rovnou verze se zelenou popruhovinou na molle vazbě.

Nám se to líbilo, a proto jsme pustili pár fotek ven. Až na pár negativních reakcí se tahle barevná kombinace ujala. Takže hurá do sériové výroby. Batohy a další produkty děláme v malých sériích dvaceti kusů.

Molle vazba je snad na všech možných místech, kromě zad. Takže si na batoh můžete navěsit i doplňkové sumky. No a tady se dostáváme k tomu, že je neděláme a nebudeme dělat v kojotu. Prostě doplňky budou jen zelené. Nevypadá to vůbec špatně. Nemusíme to mít jako holky, všechno sladěné do jedné barvy.

Já zde mám vlastně jen zelený obal na plachtu, který mám pod batohem. 

Objem je dvacet pět litrů, konstrukce jednoduchá tunelová. Prostě pytel s jedním otvorem, v horní části se dá vchod stáhnout padákovkou a ještě popruhem. Prostě nic, co by se mohlo při hrubějším používání poškodit. 

Batoh má ve víku jednu venkovní kapsu, další kapsa je uvnitř víka. V batohu najdeme na čelní straně velkou kapsu třeba na časopis a na protější straně kapsu na camelbag. 

Jinak je kojotovej Warrior naprosto stejný jako jeho zelený, černý a maskovaný brácha. Psal jsem o nich zde.

Batoh je pevné konstrukce. Přidám i video, jak se testoval úplně první model této série. 🙂 

Mrkněte na e-shop a také na video prezentaci. Tahle kojotová barva vypadá v každém světle jinak. 

Takže fotky i kamera můžou dost zkreslovat. Doporučuji se přijet podívat na naše prodejny v Šumperku a v Praze. 

Hezký den přeje Kraken 

Sdílet

Zanechat komentář