V dnešním článku se podíváme na hrudní brašnu z naší dílny. Nebude to však klasická recenze, tenhle produkt vyrábíme a používáme několik let. Spíš to bude nahlédnutí do vybavení, které v této brašně nosím. 

JUBÖ FRONT BAG MINI je menší sestra velké brašny, o které budu psát jindy. 

Tahle brašna, i když je menší, tak pojme dost věcí a vybavení. Z venku je molle vazba, kam se dá pár věcí chytnout a uvnitř zase velcro = suchý zip. Tam se dá uchytit mnoho různých organizérů. Někdy jí nechám volnou a jen do ní naskládám věci. To je i tenhle případ. 

Pro každou situaci, nebo akci nosím malinko jiné věci. Dnešní vybavení je pro celodenní toulání po kopcích. Pozorování přírody, trénink rozdělávání ohně i maskování a podobně.

Sice mám sebou batoh, ten ale často nechám zamaskovaný pod kopcem a nahoru vyběhnu jen nalehko. 

Takže tento článek berte jako malý tip, jak to nosím já.

Z venku brašny mám připnutý dalekohled, ten potřebuji často, nechci stále otevírat a zavírat brašnu. Je zastrčený svým klipem za molle vazbu. Když bude potřeba, vejde se i do brašny. 

Mám zde v průvlecích dvě plastové karabiny, kterým se říká grimlock. Těma se dá rychle přichytit vše, co je potřeba. Teď momentálně jsou tam chycené rukavice Mechanix. 

V molle vazbě mám rezervní karabinu od DD Hammock a čelovku. Zvykl jsem si mít čelovku spíš na brašně než na čele. 🙂

V molle vazbě mám zasunuté dva reflexní prvky. Jednu obyčejnou zavinovací, co se dá koupit na poště, ta funguje jako odrazka. Zatímco druhý reflexní prvek se dá nasvítit a pak září do tmy.

I kdybych někam brašnu odložil tak jí najdu podle světla. Také v přístřešku trochu pomáhá rozzářit tmu. Tohle používají vojáci. Říkají tomu kočičí oči. 

Tak a jdeme dovnitř.

Dnes zde mám jen jeden organizér na suchý zip a v něm svatou trojku 🙂

Svítilnu Fenix HM61R Amber, kudlu na přežití Mora Eldris v barvě, kterou najdu všude, kam by mi to upadlo a vedle náš firesteel XXL. Tuhle sadu si beru vždy sebou, pokud mám batoh, tak je v batohu, nebo pokud jdu nalehko, tak je v kapse bundy. Prostě tahle sada vyřeší každý problém. 🙂 

Pilka Silky Pocket boy 130, je dost velká a nic se jí nevyrovná. A pokud stavím přístřešky nebo si hraju s ohněm, tak na ní nezapomenu. 

Dále je zde alu folie, nouzový bivak. Budu se jim věnovat v dalším článku. 

Filtr na vodu s brčkem a lahví Sawyer. (Tenhle už toho hodně zažil.) Nemusím tahat žádnou vodu, stačí jen požívat hlavu, mapu a filtr Sawyer. Dále repelent a antibakteriální gel na ruce.  K tomu mini balíček vlhčených ubrousků.

Dále zde mám něco na zub, sušené maso a čokoládu a oplatky. Jasně na fotkách už vidíte jen jednu oplatku 🙂

Zápisník s obyčejnou tužkou. Organizér na doklady a karty a také Swiss kartu Victorinox.

Jako poslední je zde drobnost pro nouzové situace a tím je pomocník pro rozdělávání ohně Live Fire. 

Není toho moc ani málo. Některé věci využívám několikrát denně, někdy se moje sestava malinko obmění.

Prostě podle situace a podle akce kam jdu.

Tenhle článek berte jako tip, co si zabalit. 

Na většinu věcí co mám v brašně, jsem už dělal video recenzi, a dole je všechny připojím, tak se můžete podívat.

Klidně do komentáře přidejte vaší sestavu.

Hezký den přeje Kraken 

Sdílet

1 komentář

Zanechat komentář