Bushcraftshop je už dle názvu škatulkován jako obchod pro bushcraftery, zálesáky, trampy nebo jak někdo někde řekl, pro kotlíkáře 🙂

Ano, je to pravda, ale jen z části. Co je dobré pro vojáka, je dobré i pro kotlíkáře. To je snad každému jasné, ne? 🙂

Tímto článkem a videem jsem chtěl upozornit na to, že toho army, military nebo tacticool vybavení máme opravdu hodně. 

Oblečení, batohy, brašny, sumky, opasky, nože, zapalovače, nádoby na vodu, vařiče, svítilny a mnoho a mnoho dalších zajímavých a potřebných věcí.

Od loňska jede e-shop v novém hávu a myslím, že je tam vše přehledné a důležité.

Každopádně se stále pracuje na zlepšení a vylepšení, jak obrázků, tak popisů i skladových zásob.

Takže je vidět, že jsme obchod nejen pro kotlíkáře 🙂

Hezký den přeje Kraken 

Sdílet

2 komentářů

  1. diky Krakene za Vase videa. snazim se vyjit s malem ale obcas nejake veci si koupim. dokonce i u Vas v sumperske pobocce jsem bral 2 sojery, kabar a to super velke kresadlo. Od sberu zaviraku edc jsem se posunul k fultangum, od Eldrise, pres pracovni Fiskarsy az po Kabar. uvazoval jsem o drivkaci a nakonec koupil samovar kelyketl. vy sice prodavate neco podobneho od ALBu, ale ja nejsem fanda hliniku. Jeste mam od Vas lzickove dlato. Kabarem a Fiskarsem jsem uz udelal nekolik lzicek a par kupilek z brizy. Delat to velkym nozem, je to uplne jinej level. Ohledne zbrani jsem skoncil v kategorii D u praku, foukacek, kusi a luku. kusi mam kladkovou loveckou, ale lovit/pytlacit nechodim, zajima me sportovni strelba na strelnici. porad resim tercovnici. Vy strilite z luku a strilel jste do takove tenke a lehke. chci se zeptat jestli je vhodna jen pro luky nebo jestli by zvladla sip 380 grainu, sila natahu 200 liber rychlosti 285 FPS, tercovy hrot, delka sipu 20 palcu. A druha otazka se tyka Eldrise. ja ho uvazuju na vyrezavani. a semtam na kresadlo. Vy jste testoval jak ten zelenej, co se dodava i s kresadlem, tak ten oranzovej, u nej jste to origis kresadlo nemel a v jinych recenzich jini recenzenti rikaji, ze ten levnejsi Eldris s kresadlem nefunguje. tak jak to teda je. Mozna to bude rukama, nebo jste si ho upravil na brusce.

    ja zatim udelal zkusenost, ze vetsina zaviraku levnych i drahych to s kresadlem neumi, dokonce ani pracovni noze od Fiskarsu. Diky za typ na svycarak s pilkou.

    jeste k tem tercovnicim. mam dve jednu co jsem si delal a druhou kupovanou. obe jsou ale pomerne tezke. jo a strilim na strelnici s pistolarema a diky kusi jsem uz strilel se vsim, na co existuje zbrojak.

    dekuji za Vase videa. m.stercl@seznam.cz

Zanechat komentář