Tohle je PR článek !!

Máte volný víkend, nebo se blíží jarní prázdniny a nechcete se s dětmi doma nudit? Na webu Rodinnevylety.cz najdete nejlepší tipy na výlety ve vašem okolí i na druhém konci republiky.

Díky serveru Rodinnevylety.cz si můžete sestavit program rodinných výletů třeba na celé letní prázdniny. Na webu najdete nejen aktuální akce pro děti, ale i přehled stálých atrakcí, které by se mohli dětem líbit. 

Program na sváteční odpoledne

Paní Nováková z Brna, maminka pětileté Adélky si 2. září uvědomí, že má její dcerka svátek. Se šéfem se domluví, že dnes bude končit o něco dříve v práci a udělá dceři hezký den. Kromě toho, že Adélce koupí pár sladkostí, by jí chtěla překvapit i nějakým zážitkem. V Zoo už byli několikrát, tak kam vyrazí tentokrát?

Paní Nováková má v oblíbených stránkách web Rodinnevylety.cz, který ji už jednou zachránil, když potřebovala najít, kam s dětmi na výlet během deštivého dne v Krkonoších. Nakonec pro dcerku vybere vstupenky do brněnského VIDA! centra. Adélka je z návštěvy vědeckého zábavního parku u Výstaviště nadšená!

Zasloužený odpočinek

Je leden a pan Svobodova z Jižní Moravy bilancuje loňský rok. Před pár lety si ke své práci pořídil ještě menší vinařství, takže celá rodinka včetně dvanáctiletých dvojčat Adama a Kuby zasvětila veškerý volný čas práci na vinici, a poté ve vinném sklípku.

Úroda byla nečekaně velká a jejich Veltlín dokonce získal ocenění na mezinárodní soutěži. Pan Svoboda se proto rozhodne alespoň částečně rodinu odměnit za celoroční dřinu. Na webu Rodinnevylety.cz ho zaujme tip na zimní dovolenou v Barceloně.

Kluci budou nadšení z fotbalového svatostánku Camp Nou, kde hraje slavná FC Barcelona, a ženu jistě potěší návštěva chrámu Sagrada Família. Díky tomu, že letí v zimě, navíc celá dovolená stojí o polovinu méně než v letní sezóně.

Ať už hledáte výlety s dětmi ve vašem okolí, nebo chcete vědět, kdy se v Praze koná Matějská pouť, či jaký je aktuální program atrakce Majaland, navštivte Rodinnevylety.cz.

Sdílet

Zanechat komentář