Nevíte, co s načatým pátečním večerem, nebo řešíte program na víkend? Na webu Kdykde.cz najdete nejbližší kulturní akce, koncerty a festivaly po celé České republice

Situace, kterou zná asi každý. Měli jste domluvené posezení u vína s přáteli, ale na poslední chvíli ho zrušili kvůli nemoci. Co teď s načatým pátečním večerem? Přece zase nebudete sedět u Netflixu. Dejte si do oblíbených web Kdykde.cz, kde najdete akce na tento víkend v nejnavštěvovanějších místech jako je Zoo Praha nebo O2 arena.

Program na nadcházející víkend

Juraj a Katarína jsou Slováci, kteří se čerstvě přestěhovali do Prahy. Je pátek odpoledne a Katarína píše Jurajovi do práce, jestli už má nějaké plány na víkend. Auto mají v opravně, takže návštěva za rodiči do Prešova se odkládá.

Vašek chvíli přemýšlí, klikne na Kdykde.cz a za chvilku má jasno. Najde si, že v sobotu se na Ladronce koná akce F.O.O.D. PIKNIK 2022. Oba milují jídlo a pití, tato akce je ve spojení se slunečným počasím ideální volbou. Akci oba královsky užijí a Juraj dokonce dostane od Kataríny pochvalu.

Překvapení k narozeninám

Naše fiktivní hrdinka Katarína má ve středu narozeniny. Juraj už má delší dobu koupené sportovní hodinky, které si jeho partnerka přála a asi i tuší, že je dostane. Chtěl by jí však přece jenom překvapit nějakým zážitkem.

Juraj opět zabrouzdá na Kdykde.cz, kde ho zaujme sekce Divadla. Katarína totiž zbožňuje muzikály. Zrovna ve středu večer hrají legendárního Draculu s Danielem Hůlkou v hlavní roli. Ten i ve svých 54 letech předvádí excelentní výkon a Juraj si připisuje další kladné body!

Na své si přijdou i děti

Hlavními hrdiny tohoto příběhu jsou samoživitelka Eva a její dcerka Emma. Eva má co dělat, aby utáhla rodinný rozpočet, ale přesto by chtěla své dceři udělat radost. Na webu Kdykde.cz v sekci Akce zdarma najde akci Back to School v Metropoli Zličín.

Emma si tak užije sobotní odpoledne plné zábavy spolu s Mimoni. Zatancuje si na dětské diskotéce, vyfotí se s Mimoňem Edou, vyzkouší si i vědomostní a sportovní soutěže. V maminčině peněžence navíc zůstane ještě dost peněz na zmrzlinu a cukrovou vatu.

S pomocí webu Kdykde.cz jednoduše naplánujete program dle vašich koníčků, časových možností nebo místa bydliště. Zároveň můžete odebírat newsletter s tipy na víkend, aby vám neunikla žádná akce!

Sdílet

Zanechat komentář